Adèle Charvet

ALBA ROSA VIVA! FESTIVAL – CONCERTGEBOUW AMSTERDAM

zo 2 dec 2018 –  11:00 uur – Fauré, Bosmans, Chaminade

Adèle Chavet

Adèle Charvet begon haar muzikale opleiding op zesjarige leeftijd en begon met zingen als lid van het Claire Marchand koor bij het 13e arrondissement Conservatorium van Parijs.  In 2013, terwijl zij studeerde aan het Département Supérieur pour Jeunes Chanteurs du CRR de Paris, verkreeg zij haar diploma met de hoogste lof  (DEM).
Zij  studeert op dit moment aan het Nationaal Conservatorium in Parijs CNSMDP (Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris) bij professor Yves Sotin.

Als koorlid heeft zij ervaring opgedaan met de grootste dirigenten zoals Kurt Masur, Christophe Coin, Renée Jacobs en John Nelson. Zij is een gepassioneerde liefhebber van het lied-repertoire wat zij studeerde bij Philippe Biros en Anne le Bozec.

In 2015 vormde zij een duo met de pianist Florian Caroubi, waarmee zij de Mélodie prijs won op het internationale lied- en zangconcours Nadia and Lili Boulanger in Parijs. Tijdens het Internationaal Vocalisten Concours (IVC) 2016 wonnen Adèle Charvet en pianist Florian Caroubi vijf van de zeven prijzen, waaronder de hoofdprijs.

Deel deze pagina - Share this page